Om Thailand/Jomtien

Thailand Eastern Seaboard - Jomtien-området

Du hittar Club TravelEd på Thailands östkust (Eastern seaboard) vid Siam-viken (Siam Gulf) som också är känd som Thailands Riviera. Bara 1-2 timmars körning från den internationella flygplatsen och ca 2-2,5 timmars körning från Bangkok, i naturskön omgivning i Chonburi provinsen.
Området erbjuder otaliga upplevelser med över 25 fantastiska 18-håls golfbanor, varav många är av internationell standard, minigolfbanor, tennisklubbar, bowlingbanor, bridgeklubb, akvarium, konstgallerier, delfinarium mm.
Här finns allt från stora varuhus, shoppingcenters och restauranger till massor av små butiker, matställen och marknader.
Orten erbjuder stort certifierat sjukhus där du kan få all form av behandling, tandläkarklinik som har bra priser och ingen väntetid.
Här finns massor av bad, utflyktsmål, aktiviteter.

Thailands östkust har den jämnaste temperaturen i landet, det regnar mycket sällan. Så kort sagt är det en underbar plats att tillbringa en skön vinter på, vi lovar att du blir nöjd.
Till våra bekanta brukar vi säga "Kom inte hit till Thailand!". Varför frågar de? "Jo, då vill ni inte åka någon annan stans sedan, efter det är det bara Thailand som kommer att gälla".

En annan sak som utmärker vårt område är låga priser på det mesta i förhållande till t.ex. Phuket. Klimatet är som sagt underbart eller som goda vänner till oss sade: "Detta är det enda området som vi har varit på i Thailand där man kan sitta ute på balkongen och njuta på kvällarna".

Välkommen hit du också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar